Garantie

 

Krijg ik garantie op de Pandora's Box 3D 4K Mini Console?

Jazeker, wij bieden een exclusieve garantie van 3 jaar op het Mini Console en 30 dagen omruil garantie op de 2.4 GHZ Dual Controllers. 

 

Garantie Mini Console

Het moederbord zit in het midden van de console, die ook een ventilator voor een CPU heeft. Het heeft een zeer krachtig systeem dat koeling nodig heeft. En deze ventilator voldoet aan die behoefte. De ARM Cortex-A9-processor is een multi-coreprocessor met geoptimaliseerde prestaties en energie en het is een van Arm's meest gebruikte en volwassen applicatie processors. Wij bieden een exclusieve garantie van 3 jaar op het moederbord. Ondervind je problemen? Neem dan contact op met onze uitstekende klantenservice.

 

Garantie joystick en drukknoppen

De joystick en de drukknoppen worden tijdens het productieproces continu getest en zijn van uitstekende kwaliteit. Bij normaal gebruik gaan ze jaren lang mee! Wij bieden 30 dagen omruil garantie op de joystick en de drukknoppen. Heb je vragen of ondervind je problemen? Neem dan contact op met onze uitstekende klantenservice.

 

Wanneer heb ik geen recht op garantie?

  • Het artikel door normaal gebruik versleten is, buitenkant console, druknoppen en joystick. 
  • Het artikel voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, zoals verhuur van console etc.
  • Het artikel val-, stoot-, oververhit of waterschade heeft.
  • Het artikel onjuist gebruikt is.

 

(Tip) 

Bestellen bij een buitenlandse webwinkel kan voordeliger lijken, wij raden het niet aan om de volgende redenen;  

Houd rekening met item niet word geleverd, defect of beschadigd bij aankomst, geen garantie op aankoop of slechte service bij garantie. De hoge verzend en retour kosten zijn altijd voor eigen rekening en bij retourzendingen ben je het item zeker voor een aantal maanden kwijt. Geen originele elektronica-onderdelen die jaren lang meegaan of echte HD-specificaties, ondanks in de product beschrijving staat. Houd rekening met geen garantie, onbetrouwbare webwinkels, lange levertijden, hoge verzend en retour kosten en douane invoerrechten / BTW kosten.

 

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via contactformulier.