Over ons

PandorasBox3D.com is een gekwalificeerde webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van Pandora's Box Arcade Consoles. 

Het bedrijf werd opgericht om aan de steeds grotere vraag naar kwalitatieve gaming consoles in Europa te voldoen. Nog steeds zijn bedrijven uit China de marktleiders op het gebied van game consoles. Echter bedragen de verzendtijden vaak ontzettend lang en zijn de kosten hiervoor erg hoog en heb je vaak geen garantie op je aankopen. Dat moet anders kunnen, dachten wij. Met PandorasBox3D.com hebben wij het doel om voor de Europese markt een snellere levering van de Pandora’s Box Arcade Console mogelijk te maken – uiteraard tegen de allerbeste prijs en garantie services. 


Ons gedreven team bestaat uit een mix van marketeers, leveranciers en gaming professionals die als doel hebben om met kwalitatief apparatuur de consument de beste spelervaring te bieden.

 

Wat is Pandora’s Box 3D?

Een Pandora’s Box 3D is een geavanceerde spelcomputer met 8000+ geïntegreerde games. Met de ‘zoeken’-functie kun je zeer eenvoudig duizenden andere 2D/3D-games vinden. Met de Pandora’s Box 3D beleef je gegarandeerd urenlang spelplezier - alleen of samen met je vrienden. De Pandora’s Box werkt op basis van emulatie.

 

Bekijk hier de specificaties van de Pandora’s Box 3D 18S Pro Wifi

 

Hoe werkt emulatie?

Door middel van emulatie wordt bepaalde computersoftware aangewend waarmee een computersysteem - in dit geval de Pandora’s Box - een ander besturingssysteem kan simuleren om een toepassing uit te voeren. Hierdoor heb je met de Pandora’s Box 3D de mogelijkheid om duizenden games te vinden en te spelen.

                                                  ***

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.