Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op maandag verwerkt!

Over ons

 

PandorasBox3D.com is een gekwalificeerde webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van Pandora's Box 3D Arcade Consoles

Het bedrijf werd opgericht om aan de steeds grotere vraag naar kwalitatieve gaming consoles in Europa te voldoen. Nog steeds zijn bedrijven uit China de marktleiders op het gebied van game consoles. Echter bedragen de verzendtijden vaak ontzettend lang, zijn de kosten hiervoor erg hoog en heb je geen garantie op je aankopen. Dat moet anders kunnen, dachten wij. Met PandorasBox3D.com hebben wij het doel om voor de Europese markt een snellere levering mogelijk te maken – uiteraard tegen de allerbeste prijs, met standaard 1 jaar garantie op je aankoop! Op dit moment zijn wij in heel Europa de enige online aanbieder van de Pandora’s Box Arcade Consoles en hebben wij contacten en exclusieve afspraken met de beste leveranciers.

Ons gedreven team bestaat uit een mix van marketeers, leveranciers en gaming professionals die als doel hebben om met kwalitatief apparatuur de consument de beste spelervaring te bieden.

Met onze uitgebreide dienstverlening en uitstekende service bieden wij klanten de mogelijkheid om (nog meer!) te genieten van favoriete games als Super Mario, Pac-ManBomberman, Metal SlugMortal Kombat, Street FighterThe King of Fighters en vele meer!

 

De voordelen van PandorasBox3D.com:

  • Pandora's Box 3D Arcade Consoles zijn getest en van uitstekende kwaliteit componenten
  • Pandora's Box 3D Arcade Consoles voor de beste prijs in Nederland & Europa
  • Enorme kortingen en exclusieve prijsdeals op al onze producten
  • Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en updates
  • Géén verzendkosten - gratis verzending met een snel levertijd van 5-7 werkdagen!
  • Veilige en internationale betaalmethodes (o.a. iDeal, Creditcard en SOFORT Banking)
  • Standaard 1 jaar garantie op je aankoop – met Nederlandstalige klantenservice

                                                   

Wil je meer informatie of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.