Over ons

 

PandorasBox3D.com is een gekwalificeerde webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van Pandora's Box 3D Arcade Consoles gevestigd in Amsterdam.

Het bedrijf werd opgericht om aan de steeds grotere vraag naar kwalitatieve gaming consoles in Europa te voldoen. Nog steeds zijn bedrijven uit China de marktleiders op het gebied van game consoles. Echter bedragen de verzendtijden vaak ontzettend lang en zijn de kosten hiervoor erg hoog en heb je vaak geen garantie op je aankopen. Dat moet anders kunnen, dachten wij. Met PandorasBox3D.com hebben wij het doel om voor de Europese markt een snellere levering van de Pandora’s Box Arcade Console mogelijk te maken – uiteraard tegen de allerbeste prijs. Op dit moment zijn wij in heel Europa de enige online aanbieder van de Pandora’s Box Arcade Consoles en hebben wij contacten en exclusieve afspraken met de beste leveranciers.

Ons gedreven team bestaat uit een mix van marketeers, leveranciers en gaming professionals die als doel hebben om met kwalitatief apparatuur de consument de beste spelervaring te bieden.

Met onze uitgebreide dienstverlening en uitstekende service bieden wij klanten de mogelijkheid om (nog meer!) te genieten van favoriete games als Pac-Man, Mortal Kombat, Street Fighter en vele meer. 

 

De voordelen van PandorasBox3D.com:

  • Alle onderdelen van de Pandora's Box3D zijn getest en van uitstekende kwaliteit
  • Pandora's Box 3D Arcade Consoles voor de beste prijs in Nederland & Europa
  • Enorme kortingen en exclusieve prijsdeals op onze producten
  • Je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en updates
  • Géén verzendkosten – gratis verzending binnen Nederland, België en EU-landen
  • Veilige en verzekerde betaalmethodes (o.a. iDeal, Creditcard en SOFORT banking)
  • Standaard 1 jaar garantie op je aankopen – met Nederlandstalige klantenservice

                                                  ***

Bekijk direct ons aanbod van Pandora's Box Arcade Consoles

 

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.