• SALE! Pandora's Box 3A DX Trackball HD 3000 Games - Mortal Kombat
  • Free Shipping Worldwide. (7-10 working days)

Veelgestelde vragen?

Kan ik bestelde artikelen bij u afhalen?

Nee, PandorasBox3D.com heeft alleen een online webshop gevestigd in Amsterdam. Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk. 

 

Wat zijn de openingstijden van de winkel?

De webshop is altijd open. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt. Heb je een vraag over je artikel of bestelling, de klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via contact pagina 

 

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd? 

Je betaalt geen verzendkosten, wij verzenden gratis wereldwijd met een levertijd van 7-10 werkdagen naar de meeste landen. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 

 

Bieden jullie Custom Service?
Ja, je kunt console met een eigen Skin, Pushbuttons en Joystick kleur naar wens via onze webshop bestellen tegen een meerprijs. Wij noemen dat Customized Service van de console. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Custom artikelen zijn op maat gemaakte items, en vallen niet onder de 14 dagen herroepingsrecht. 

 

Betaal ik invoerrechten of BTW in EU-landen?

Nee, binnen de EU-landen is er vrij verkeer van goederen. Dat betekent dat je geen invoerrechten of BTW hoeft te betalen. Ontvang je toch een inklaringfactuur, neem dan contact met ons op zodat wij het verder kunnen afhandelen.

 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt op onze webshop veilig, verzekerd en met internationale betaalmethodes betalen zoals iDeal, PayPal, SOFORT Banking, ING HomePay, EPS, Giropay, KBC/CBC Payment Button, Belvius en Bancontact. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen.

 

Hoe kan ik een bestelling annuleren nadat deze is voltooid? 

Neem direct contact met ons op indien je een annulering van je bestelling wil aanvragen. Houd je ordernummer bij de hand. Het is niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren wanneer deze al is verwerkt. Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingsrecht en kun je een retouraanvraag doen. Neem in dat geval contact met ons op. 

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingsrecht. Retourneren is niet mogelijk wanneer het artikel op maat is gemaakt, zichtbaar gebruikt is en de originele verpakking niet meer aanwezig is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Neem altijd vooraf contact met ons op als je iets wilt retourneren.

 

Heb ik recht op garantie?

Ja natuurlijk! Wij bieden standaard 2 jaar garantie op de hardware, met 1 jaar garantie op de joystick en drukknoppen bij normaal gebruik. De joystick en drukknoppen worden tijdens het productieproces continu getest en zijn van uitstekende kwaliteit.  Bij normaal gebruik gaan ze jaren mee.  Heb je vragen of ondervindt je problemen?  Neem dan contact met ons op.  

 

Wanneer heb ik geen recht op garantie?

  • Als het artikel is versleten door normaal gebruik.
  • Als het artikel voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt, kan dit gevolgen hebben voor de garantie. 
  • Als het artikel onjuist gebruikt is en daardoor val-, stoot-, oververhittings- of waterschade heeft.


Tip! Bestellen bij een buitenlandse (China) webshop? We raden het niet aan om de volgende redenen: 

  • Houd er rekening mee dat het artikel niet wordt geleverd, defect of beschadigd is bij aankomst, geen garantie op aankoop bevat of slechte service biedt bij garantie. 
  • De hoge verzend- en retourkosten zijn altijd voor eigen rekening en bij retourneren ben je het artikel zeker enkele maanden kwijt.
  • Het geen originele elektronica-onderdelen, drukknoppen en joysticks die jaren meegaan of producten die geen HD-kwaliteitsspecificaties hebben (ook al staat dat wel in de product beschrijving). 
  • Houd rekening met geen garantie, onbetrouwbare webshops, lange levertijden, hoge verzend- en retourkosten en hoge invoerrechten of btw.


Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via contact pagina.