• SALE! Pandora's Box 3A DX Trackball HD 3000 Games - Mortal Kombat
  • Free Shipping Worldwide. (7-10 working days)

Verzending en Retour

 

Kan ik bestelde artikelen bij u afhalen?

Nee, PandorasBox3D.com heeft alleen een online webshop gevestigd in Amsterdam. Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk. 

 

Wat zijn de openingstijden van de winkel?

De webshop is altijd open. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden de volgende werkdag verwerkt. Heb je een vraag over je artikel of bestelling, de klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via contact pagina 

 

Wat zijn de verzendkosten en de levertijd? 

Je betaalt geen verzendkosten, wij verzenden gratis wereldwijd met een levertijd van 7-10 werkdagen naar de meeste landen. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op. 

 

Betaal ik invoerrechten of BTW in EU-landen?

Nee, binnen de EU-landen is er vrij verkeer van goederen. Dat betekent dat je geen invoerrechten of BTW hoeft te betalen. Ontvang je toch een inklaringfactuur, neem dan contact met ons op zodat wij het verder kunnen afhandelen.

 

Hoe kan ik een bestelling annuleren nadat deze is voltooid? 

Neem direct contact met ons op indien je een annulering van je bestelling wil aanvragen. Houd je ordernummer bij de hand. Het is niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren wanneer deze al is verwerkt. Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingsrecht en kun je een retouraanvraag doen. Neem in dat geval contact met ons op. 

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingsrecht. Retourneren is niet mogelijk wanneer het artikel op maat is gemaakt, zichtbaar gebruikt is en de originele verpakking niet meer aanwezig is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Neem altijd vooraf contact met ons op als je iets wilt retourneren.

 

TIP

Bestellen bij een buitenlandse (China) webshop? We raden het niet aan om de volgende redenen: 

  • Houd er rekening mee dat het artikel niet wordt geleverd, defect of beschadigd is bij aankomst, geen garantie op aankoop bevat of slechte service biedt op garantie. 
  • De hoge verzend- en retourkosten zijn altijd voor eigen rekening en bij retourneren ben je het artikel zeker enkele maanden kwijt.
  • Het geen originele elektronica-onderdelen, drukknoppen en joysticks die jaren meegaan of producten die geen HD-kwaliteitsspecificaties hebben (ook al staat dat wel in de product beschrijving). 
  • Houd rekening met geen garantie, onbetrouwbare webshops, lange levertijden, hoge verzend- en retourkosten en hoge invoerrechten of btw.


Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via contact pagina.