Verzending & Retour

 

Kan ik bestelde artikelen bij jullie op locatie ophalen?

Nee, PandorasBox3D.com beschikt alleen over een online webshop gevestigd in Amsterdam. Afhalen op locaties is helaas niet mogelijk. 

 

Kan ik bestelde artikelen bij jullie op locatie ophalen?

Nee, PandorasBox3D.com beschikt alleen over een online webshop gevestigd in Amsterdam. Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk. 

 

Wat zijn de openingstijden van de webshop?

De webshop is altijd open. In het weekend geplaatste bestellingen worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Heb je een vraag over je artikel of bestelling? De klantenservice is 7 dagen per week via e-mail bereikbaar. 

 

Hoe werkt het bestelproces en wat is de levertijd?

Elke console wordt handmatig door experts in elkaar gezet. Vervolgens wordt deze zorgvuldig getest en verzendklaar gemaakt, waarna jouw product binnen 7-10 werkdagen binnen Nederland, België en de meeste EU-landen wordt bezorgd. Als je betaalt via creditcard of Apple Pay is er een langere verwerkingstijd, waardoor de levertijd met 5 werkdagen wordt verlengd.

 

Wat zijn de verzendkosten en wat is de levertijd buiten Nederland?

Je betaalt geen verzendkosten. Wij verzenden gratis binnen Nederland, België en EU-landen, met een levertijd van 7-10 werkdagen. Buiten EU-landen bedragen de verzendkosten €55,- per item, met een levertijd van 7-15 werkdagen. Heb je nog vragen, neem contact met ons op. 

 

Post.nl / DHL ServicePoint?

Je kunt je pakket thuis laten bezorgen, maar ook bij een PostNL / DHL ServicePoint in de buurt. Dat kan elk soort winkel zijn, van supermarkt tot tankstation. Handig, want dan loop je geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel? Check de openingstijden van de pakketpunten bij jou in de buurt via de PostNL of DHL ServicePoint-zoeker.

 

Betaal ik invoerrechten of BTW in EU-landen?

Nee, binnen de EU-landen is er vrij verkeer van goederen. Dat betekent dat je geen invoerrechten of BTW hoeft te betalen. Ontvang je toch een inklaringfactuur, neem dan contact met ons op zodat wij het verder kunnen afhandelen.

 

Hoe kan ik een bestelling annuleren nadat deze is voltooid? 

Neem direct contact met ons op indien je een annulering van je bestelling wil aanvragen. Houd je ordernummer bij de hand. Het is niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren wanneer deze al is verwerkt. Na ontvangst van het artikel heb je 14 dagen lang herroepingsrecht en kun je een retouraanvraag doen. Neem in dat geval contact met ons op. 

 

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Na ontvangst van het artikel mag je deze aansluiten om te testen en heb je 14 dagen lang herroepingsrecht. Retourneren is niet mogelijk wanneer het item zichtbaar gebruikt is en de originele verpakking niet meer aanwezig is. De portokosten van het retour zenden zijn voor rekening van de koper. Neem altijd vooraf contact met ons op als je iets wilt retourneren.

 

Heb je nog andere vragen?

Neem gerust contact met ons op via contactformulier.